Bliv medlem

 


Medlemsfordele i Unge Aktionærer

Som medlem af Unge Aktionærer (UA) bliver du automatisk medlem af Dansk Aktionærforening – og får adgang til Danmarks største investeringsnetværk. Du bliver altså medlem af to foreninger og får derfor endnu flere medlemsfordele.

Hos UA fokuserer vi på at uddanne dig til at blive en god – eller endnu bedre investor. Det gør vi bl.a. ved løbende at holde arrangementer med analytikere, virksomheder og investeringsforeninger. Derudover giver vi dig aktietips, afholder aktiespil, skaffer dig eksklusive medlemstilbud og meget mere.

Hvad får jeg, som medlem af UA og DAF?

– Medlemsbladet Aktionæren 9 gange om året
Aktiehåndbog over samtlige danske aktier
Aktieordbog
Aktionærens Nyhedsbrev
Aktieanalyseprogram
Modelporteføljer fra bl.a. Thorleif Jackson
Aktieudsigter
Finansnyheder
– Spændende arrangementer, bl.a. den populære InvestorSkole, investeringsseminarer og virksomhedsbesøg
– Eksklusive medlemstilbud

Tillæg til velkomstpakken – eksklusivt for Unge Aktionærer

Som nyt medlem af Unge Aktionærer får du ligeledes adgang til gratis aktieanalyse i 3 uger.

Gratis aktieanalyse i 3 uger
For at give vores medlemmer et godt udgangspunkt for at handle med aktier har UA i samarbejde med Aktieinfo.net lavet et åbningstilbud til vores nye medlemmer. Her kan du gratis prøve alle Aktieinfo’s produkter – herunder deres modelportefølje, Finans-magasin, teknisk analyse og daglige e-mails. Efter åbningstilbuddet har du mulighed at få 30% rabat på alle Aktieinfo’s produkter.

For at tilmelde dig skal du sende en mail til info@aktieinfo.net med navn, adresse, e-mail og medlemsnummer. Herefter vil du få tilsendt brugernavn og password og kan således benytte dig af produkterne.

Din vidensbank

Gå på opdagelse i Dansk Aktionærforenings mange
investor-værktøjer:Find os på Facebook